Hyggelig med økning i Grasrot prosenten.

16.03.2018

grasrotandelenKongen har i statsråd vedtatt ny forskrift om Grasrotandelen gjeldende fra 1. januar 2018. Forskriften innebærer at en større del av spillinnsatsen nå øremerkes til frivillige lag og organisasjoner.

Målet med å utvide Grasrotandelen er å sikre enda bedre økonomiske kår for frivilligheten.  Gjennom Grasrotandelen får folk mulighet til vise sin støtte til det idrettslaget eller den foreningen som ligger deres hjerte nærmest. Satsen er nå økt fra 5% til 7% av spilleinnsatsen. For oss er dette en hyggelig økonomisk nyhet. I praksis  betyr dette flere tusen kroner pr år. På  fronten av vår hjemmeside kan du til enhver tid se hvor mange spillere som støtter oss og hvor mye inntekt det er opptjent. I Alvdal er det flere grasrot mottakere, oversikt finner du på Norsk Tipping sin hjemmeside.

En gave som varmer Allmannstua.

13.03.2018

reidar moldstadVi har fått en sjelden og flott gave til Allmannstua fra Reidar Moldstad. En kjempestor sekk med SNERTE til oppfyring! Av barken på bjørkeved skjærer Reidar av små flak som brukes i ovnen når opptenning skal skje.

Dette er en kjemeflott gave som vil vare lenge på Allmannstua. Vi har som kjent 2 ovner.

Sammen med kona Bodil bor Reidar på et lite flott småbruk på Bellingmo.Rett ovenfor RV3 med flott utsikt til Urlia på andre siden Glåma. Skiløypa fra Urstrømsetra og Kvebergsvangen går jo som kjent til Moldstad. Bodil  - 83 år gammel - går på ski flere ganger i uka innover mot Trosttjønna og Stortorvet. Løypa ble nykjørt til Moldstad nettopp i dag.

Reidar slit litt med pusten og går ikke lenger på ski. Han jobbet i flere tiår som murer i bygda og var en meget dyktig fagmann. Han er nå i sitt 89. år og koser seg hver dag på bruket. De har et stort fuglebrett med massevis av fuglebesøk.

Vi sier tusen takk for gaven. Uttrykket "HEL VED" er helt rett for Reidar!

 

Siste sportsandakt med Kari prest under familieskidagen.

11.03.2018

KKari Prest får takk av leder i AT Johan Ragnar Eggenari «Prest.» Holte har hatt Sportsandakt i en generasjon på nye og gamle Allmannstua . Nå sier hun at nok er nok , hun går over i pensjonistens rekker til høsten . Avslutningen ble markert med gaver fra AT - blomst og bilde fra skistua . Topp vær og løyper i dag , 100 gjester. TINE serverte deilige smaksprøver , takk til Torbjørn Morten Løkken .TINE natursti fra Sjulhusvangen - 22 leverte klippekort. 5 vinnere uttrukket .

Kjell Ove Tronsmoen,Emilie Ø.Trøan, Benedicte H. Bergseth,Malene Strømshoved, Guri G. Livoll.

⛷! Kari fikk sin tradisjonelle snøscooter tur om Rundvangen og Tronsvangen ! En superdag👍💪🏆

Torbjørn Morten Løkken lokal laget i TINE  delte ut deilige smakebiter.Snøscooter kjører Audun Eggset - steller pent med Solveig Øynes og Kari Prest Holte på Tylldalsutsikten.

TO NYE GODE SAMARBEIDSPARTNERE.

08.03.2018

Det er tegnet 2 nye samarbeidsavtaler med to bedrifter i Alvdal ,Einar Østby As og Alvdalsstolpen AS. Hovedpunkter i avtalen er at gjennom  bl.a. våre tilbud skal Alvdal være et hyggelig sted å bo og oppholde seg, bedriftens ansatte har tilbud om helsefremmende tiltak det har for den enkelte, bedriften og samfunnet .Den enkelte bedrift blir positivt omtalt med muligheter for mersalg for sine produkter. Alvdal Turforening på sin side får en økonomisk vederlag til delfinansiering av sine tilbud med vekt på løypepreparering som er veldig ressurskrevende.Vi takker for inngåtte avtaler og håper det vil være til felles glede og nytte. Andre gode samarbeidspartnere; se total oversikt på vår hjemmeside.

Alvdalsstolpen - meget solid bedrift på Plassen. Her med daglig leder Tommy Stormoen.Einar Østby AS -solid bedrift på Steia. Her ved daglig leder Line Morønning.

Vi har ryddet i turforeningens repotasje arkiv.

03.03.2018

arkivDet er gjort en opprydding i vårt arkiv for repotasjer/artikler i og rundt vår virksomhet. Alle artikler eldre enn siste årsmøte i november i fjor er flyttet over til ARKIV fanen nest nederst på frontsiden.

Totalt per 1.mars er det 740 ulike artikler i en periode over godt 10 år. Interessant er det å ta en kikk i arkivet for den som liker slike saker. Omfanget sier vel mye om en stor og variert aktivitet over mange år!

Klabb og babb med navn på Østkjølen.

03.03.2018

Tylldalsutsikten i Alvdal. Kinsesåsen i Tylldalen. Toppen ligger i Tynset Kommune.Det er satt ut over 440 skilt på Østkjølen, helt fra Trontoppen til Jutulhugget. Skiltene er satt opp både i typiske sommerstier,veideler, sykkelstier,topper og i skiløypene. Noen små glipp har det blitt med, det er uungåelig.På Tylldalsutsikten (noen kaller den også  Tjønnåsen) - der trimkassa står og hvor over firetusen skriver navnet  i trimboka sitt i et normalår, har det blitt en feil. Våre venner i Tylldalen kaller toppen KINSESÅSEN, vi har ved en glipp brukt Kinseåsen (uten s). I tillegg har vi brukt hermetegn. Vi beklager feilen og vil rette dette i løpet av våren.

KINSESÅSEN  betyr iflg gode kilder i Tylldalen at dette var et sted hvor en kunne høre kirkeklokkene i bygda. Vi vet også at tyskerne hadde en kjempestor kikkert på KINSESÅSEN som ble brukt under siste verdenskrig. Fra toppen hadde en god utsikt østover, Tron og vestover. Foto: Erland Vingelsgård/Alvdal Midt i væla.

Hodelamperennet avlyst på grunn av kulde.

01.03.2018

Solan avlysninKveldens hodelamperenn ifbm åpningen av Solan Gundersens Vinterleker måtte avlyses. Iskaldt med gradestokk godt på 20 tallet gjorde at avgjørelsen sa seg selv.

Kjedelig at kuldegradene kom akkurat denne uken. Solan Gundersens Vinterleker går som planlagt med oppstart fredag.

VERTSKAP ALLMANNSTUA

26.02.2018

Vi retter stor takk til alle dere som hjelper til som vertskap på¨Allmannstua. Uten god hjelp fra frivillige hadde ikke dette tilbudet vært mulig å opprettholde. Vinterferien er akkurat over, og godt over 400 besøkende har vi registrert på Allmannstua. Dette synes vi er bra, når man vet hvor spennende det har vært å følge våres fantastiske idrettsutøvere i OL på samme tid. Det helt store vinterferie-været uteble vel også for det meste, men noen flotte dager var det. Lørdagens vertskap på Allmannstua var trofaste og gode hjelpere gjennom en lang årrekke, Anita og Magne P. Nerli med kjempe gode kaker.

Magne P (2)

Rikelig med snø i vinter.

24.02.2018

Mye snø i vinter, til glede og besvær.

Vi "sliter"med mye snø i enkelte traseer. Vinteren 2018

er nok den mest snørike på flere 10 år. Det er tråkket jevnt

og trutt i de fleste løypene ut fra kapasitet,bruk og økonomi. Driftskostnadene på løypemaskina har vært over budsjett så langt.Vi har hatt flere reperasjoner av dekk samt elektroniske feil . Tusen takk Almeks  AS og Roy Spigseth for meget rask og god service. Forholdene har vært glimrende siden første del av november etter det vi kan bedømme.  En løypetrasë - Lomsødalen rundt med Vesletjønna og Savalen pluss Nausterdalen ble ikke grunntråkket før vinterferien på grunn av store snømengder. Dette er en stor jobb over flere timer med betydelig bruk av drivstoff.  Vi satser imidlertid på å få dette gjort til påsken.

Brukerne av løypene er stort sett flinke til å betale, vi anmoder ALLE  brukere til å bidra til fellesskapet.

Torbjørg Bjørn med tur nummer 600 i ONSDAGSTUREN!

24.02.2018

Imponerende og flotte prestasjoner i ONSDAGSTUREN. Tiltaket gleder mange , deltakelsen er meget god og har vært en suksess for Alvdal Pensjonistforening, LHL Alvdal, Alvdal Revmatikerforening, Alvdal Helselag og Alvdal Turforening.I ONSDAGSTUREN denne uken ble TORBJØRG Bjørn notert med tur nr 600!!!

En utrolig prestasjon som vitner om energi og tålmodiget

over mange år!Onsdagsturen fyller 14 år i juni. Torbjørg med

gul jakke på bildert. Onsdagstur general Kåre Dalen i midten,

til venstre Jan Løkken som fylte 80 år. Jan har over 300 turer! Bilde: Alvdal Midt i Væla.

Gode dager på ALLMANNSTUA.

22.02.2018

ALLMANNSTUA PÅ EN GOD DAG.Allmannstua er åpen hver dag i uke 8 - den såkalte vinterferieuken. Totalt er det åpent ÅTTE ganger. Serveringa foregår på dugnad - det er svært positivt. En god del av besøket er vinterferie gjester - vårt tilbud er vel et av få direkte rettet mot de som er ER PÅ FERIE I ALVDAL.  Besøket er på det jevne hver dag, vi håper å komme på et snitt på minst 60 stk .All inntekt fra serveringa går til skiløype ppreparering over hele bygda. Totalt er det godt 13 mil som skal holdes vedlikehold over hele bygda innenfor de økonomiske rammene vi disponerer. GOD VINTERFERIE TUR TIL ALLMANNSTUA.

Vellykket skiteknikk kurs i lysløypa.

13.02.2018

Mandag 19.februar kl 18.30 på Steimoegga Idrettspark ble det avholdt et enkelt skiteknikk kurs. Tilltaket var i samarbeid med Alvdal Idrettslag, skigruppa.

Tanken er dette skal være et grunnkurs uansett alder,form og erfaring.

Vi delte inn i små grupper avhengig av den enkeltes behov og ønske. Klassisk og skøyting.

Varigher en liten time, litt hva som ønskes. Ingen deltakeravgift

Totalt var det 12 deltakere. Tusen takk til instruktørene Astrid Dæhlie og Anne Berit Gjermundshaug.

skiteknikk kurs 19.feb

Vinterens store utfordring - bestigning av Høyåsen.

09.02.2018

høyåse 2018

Om sommeren har vi 10 PÅ TOPP, dette er vår store klassiker. I vinterhalvåret har vi EN PÅ TOPP. I år er toppen Høyåsen på Østkjølen, 913 moh. Du ser toppen fra øverste P plassen på Øvre Kvebergvangen. Herfra er det tråkket med truger og det er skispor opp til toppen, avstand ca 1,00 km. Alle som tar turen opp og skriver sitt navn i boka er med i trekning av et gavekort stort kr 913.

GOD TUR TIL HØYÅSEN.

 

 

Kaldt i bygda, godvær i høyden.

04.02.2018

TOPP SKIFORHOLD PÅ GAMMELSETRA     GAMMELSETRA FEB 2020

i dag. Minus 13-14 grader i skiløypa, klar blå himmel!

Britt og Olav Magne med jentan sine bød på god

servering på Samuelshaugvangen. Rolig dag med 30 gester,

Noen gikk på ski , noen kom i bil. TUSEN takk til familien

Samuelshaug som ga dagens omsetning til oss.

Bilde; f v AT  leder Johan Ragnar, Britt og Olav Magne.

Gammelsetra er en av mange flotte setergrender på

Haustdalen. Der er spesiellt flott her i sommerhalvåret

med frodig seterlandskap og mye beitedyr.

 

 

TRIVELIG KVELD I TAUBANEHUKEN

01.02.2018

Selv om været ikke viste seg fra sin beste side, og månen forsvant i snødrivet ble gårsdagens "måneskinnstur" likevel av den hyggelige sorten. God temperatur såvidt på minus, samt god stemning og topp servering og varme av vertskapet i Taubanehuken. For de som ikke har vært her, er dette flotte stedet verdt et besøk. Spesielt godt egnet og populært  for barnefamilier, hvor mulighetene er gode for å kose seg med f.eks. grilling av pølser. I løpet av året vil Stein Vardenær og Anders Dølhaug igjen gjenreise to taubanebukker med kibb her, slik som det var dengang taubanen gikk fra Folldal til Alvdal. Vi gleder oss til dette prosjektet blir ferdig. Da stedet er godt egnet for organisert servering, håper vi på flere arrangement her gjerne med bedre vær. 20180131_194114

TURTIPP - KOM DEG UT DAGEN

24.01.2018

I forbindelse med søndagens "KOM DEG UT DAG" var det natursti med TURTIPP fra Sjulhusvangen til Allmannstua. Vi fikk inn bare 3 innleverte svar, noe som nok skyldes at det var litt i det kjøligste laget. Derfor vil vi igjen bruke "Turtippen" ved en senere anledning, trolig på familieskidagen 11. mars. Men av de 3 besvarelsene var det en som hadde 12 riktige i kategorien for barn, og det var Hedda Ledang. Vi gratulerer Hedda, og en liten overraskelse vil komme til deg!turtipp

Vinter- og vårprogram 2018 er utsendt.

11.01.2018

Vårt sommer og høstprogramm 2018 er nå utdelt til alle husstander i Alvdal       Program 2018 er nå klart - vinter og vår. Flere program finnes også på Alvdal Sport og Alvdal Bok-og Papirhandel AS.

og alle våre medlemmer og støttespillere over hele landet.

Selve programmet pluss giro innbetalings blankett finner du til venstre på hoved hjemmesiden vår. God lesing og god tur!

Skiløper i godt driv.

Trekningsresultater Romjulstrimmen 2017.

04.01.2018

Sesongens Romjulstrim er avsluttet og vi har foretatt trekning i kveld. I år for 34. gang, så dette er blitt en fast juletradisjon i Alvdal. I år var det 28 stk som leverte klippekort.Romjulstrim 2017. Trekning har skjedd. Takk til alle for god innsats.. Vinnere ble: Marsipangris: Sarah Berget Strypet, Tanja Holt, Hallstein Strypet, Magnvor S. Nilsen

Ryggsekk: Grete Karin Inderberg

2 stk  1/4 ferdig vakummpakket griser fra Neslund Slaktegris: Per  Kristian Lundin og  Benjamin Holt.

 

Vi gratulerer vinnerne og takker alle deltakerne for god innsats.

Bilde: Trekningsutvalget v/ Nils Flaten og Johan Ragnar Eggen sørget for at alt gikk riktig for seg. Hunden Sakco deltok også men var mest ivrig etter julekakene. Uttrekker var Elisabeth Flaten.

En utrolig bra prestasjon - 500 onsdagsturer!

03.01.2018

Det settes stadig nye rekorder i Onsdagsturen. Dagens rekord er meget sterk med 500 ONSDAGSTURER.Vi skriver femhundre turer!! Jarle Bråten har klart kunststykket. Torbjørg Bjørn har også passert 500 turer i fjor. Onsdagsturen er et  Jubilanten Jarle Bråten til venstre - sjefssekretær Kåre Dalen til høyre.fellesarrangement med Alvdal Helselag, Alvdal Revmatikerforening, Alvdal Pensjonistforening, LHL Alvdal og Alvdal Turforening. Alltied kl  10.00 på Taverna. Kåre Dalen har vært fast "daglig leder" i alle år, 13 års bursdag i juni måned for tiltaket. Vi gratulerer Jarle Bråten med en fantastisk prestasjon.

(foto fra Alvdal Midt i væla)

 

 

Startet det nye året med SUPERMÅNE.

02.01.2018

Vi har hatt en aktiv periode siden 1 dag jul med flere tilbud. Romjulstrimmen startet 1.juledag og går frem til 3. januar. Onsdagsturen går hver onsdag hele året kl 10.00 på Taverna. Vi har preppet løyper etter beste evne til tross for mye snøvær og noe  maskinproblemer. Allmannstua har vært åpent 4 ganger i høytiden med godt besøk samt i kveld 2.januar med måneskinn. Veldig bra måne etterhvert kveld iflg. ekspertene er den i januar så sterk at den ble kalt SUPERMÅNE. Kveldens tur på Østkjølen var fantastisk med godt månelys. Mye turgåere innom på Østkjølen, 80 navn i boka men det var nok ikke alle som fikk skrevet seg inn. Medregnet åpningsdagene i Romjula har vi hatt over trehundre gjester innom. Mange positive hendelser siste dager, en ekstra takk til Terje Redtrøen fra Tylldalen som kastet seg rundt 1.dag nyttår og frisket opp løyper med snøscooter både på Østsiden av Tylldalen samt på vestsiden av Tylldalen, dvs Østkjølen. Takk  for en flott SUPERMÅNE kveld på Østkjølen.

Sjeldens sterkt måneskinn, selv på januar måned. Her mellom Rundvangen og Tylldalsutsikten, foto Arne Helge Dahlen.

Stin brakke på Allmannstua - mye over 80 navn innom. Hele 1 stk fra Tylldalen I L. tok turen opp. Foto; Erland Vingelsgard, Alvdal Midt i væla.Terje Redtrøen - handlingens mann. Litt lite bilde men det er kin av tekniske årsaker.

Fascinerende styggvær på 2. dag jul og sesongåpning.

26.12.2017

Etter å ha ha ventet på snøværet i mange dager kom det ei skikkelig værkule i dag med snø og vind.I løpet av få timer kom det 15 cm med snø med mye vind i snøkastene. Selv om vi kjørte med løypemaskina i morgenDe kom seg greit opp fra Sjulhusvangen, Hallgerd og Odd Bjarne Brandsnes med barnebarnet. timene for å ta vare på snøen, stod ikke løypene lenge.Vi tror de aller fleste synes det var helt greit med "styggværet" , så avgjort sin sjarm på sin måte i kjente trakter. Sesongåpningen på Allmannstua fikk besøk av 42 gjester,som var over forventingene været tatt i betrakning. Allmannstua har også åpent 3 dag jul, nyttårsaften 31.des , 1 dag nyttår og tirdag kveld 2.januar med SUPERMÅNE.

God jul i hi og heim - fra nissen på Kvebergsvangan.

22.12.2017

Alvdal  Turforening ønsker alle sine lesere en riktig god jul og et godt nytt år.

Vårt program for jule- og nyttårshelga.

22.12.2017

Alvdal Turforening ønsker alle en hyggelig jul med noen av våre aktiviteter.

-Allmannstua er åpen 2. og 3.dag jul, nyttårsaften og 1. dag nyttår. Åpent tirsdag kveld - SUPERMÅNE. 

  - Romjulstrimmen. I år for 34.gang. Klippekort på Allmannstua, bomkasse Sjulhusvangenm sekkfurua , klippekort finner du også her: Romjulstrimmen 2017 - klippekort med informasjon. 

-ONSDAGSTUREN. Som vanlig onsdag Taverna kl  10.00.    -Vi kjører skiløyper hver dag ved behov fra 2.dag jul. Se www.skisporet.no

Endelig ET KART over hele Alvdal Vestfjell.

19.12.2017
nytt kart sølnkletten 
JULEGAVETIPS! Nytt kart over hele Alvdal Vestfjell ! Råflott turgave ! Selges på Alvdal Bok- og Papirhandel.
Tidligere har en måtte bruke hele 4 kart for å få med seg hele Alvdal Vestfjell. Teknikken endrer seg til det bedre og nå får du hele området fra Atna i sør, Sollia i Vest, Folldal i nord og Alvdal i Øst på et laminert kart som tåler både vind og bløte.
Dette er helt topp for turfolket, den perfekte julegave til alle som liker fjell og natur! God tur med nytt kart!
 
 

Mere skiløyper klar til jul.

15.12.2017

I efta er Finnbudalen tråkket for første gang i vinter                                 Finnbudalen på sitt bilde. Riktignok et arkivbilde, men forholdene er veldig bra. Jula lover godt.

 lmed løypemaskin fra "grustakbommen"og helt inn
 til Aumdalsetran. Flatt, flott natur, gode skispor,
 bra med snø, dyrespor, godt for helsa. 7,5 km.

 God tur!                                           

Historisk dag på Østkjølen.

08.12.2017
 HISTORISK DAG på Østkjølen i dag kl 13.05! Den nye skiløypa mellom Nysetra til Sjulhusvangen erFredag 7.desember. Bilde er tatt av løypemaskina for føste gang på den nye skiløypa mellom Nysetra og Øvre Sjulhusvangen. Ca 1,30 km. preppa for første gang med løypemaskin. Sjåfør: Audun Eggset. Årsaken til omlegginga  er at veglaget har valgt å vinterbrtøyte helt frem til Nysetra.Greit med snø i området , gode skiforhold. GPS kart med  sporlogg blir korrigert. Kun Østkjølen som blir prioritet i helga.. Hele løypenettet  kjørt innom alle P plasser og skøyteløypa er kjørt. God prøvetur!
 

GRISEHELDIGE Romjulsdeltakere.

07.12.2017

Da er hovedpremiene fra ROMJULSTRIMMEN 2016 levert ut, to kvarte griser flott partert og pakket Bente Måna ble torsdag fikk torsdag kveld 7.des levert av Nils Flaten fra Alvdal Turforening en råflott gevinst fra Romjulstrimmen. Berit Gjelten får sin gevinst også. Grratulerer begge to  vel fortjent. fra NESLUND SLAKTEGRIS. De heldige vinnerne som ble trukket er Berit Gjelten og Bente Måna.

Se tidligere artikkel her på hjemmesiden  7.jan  2017. Praksisen er slik at grisen leveres ut før jul året etter. Fra 25. desember i år er det ny ROMJULSTRIM. Hovedpoenget er selvsagt at vi kommer oss ut etter all god mat, men ekstra motiverende må det være med muligheten for å vinne delikat Neslund gris. Bli med, mer info kommer etter hvert. Tusen takk til  Neslund Slaktegris som samarbeidspartner.

 

Trivelig og konstruktivt årsmøte.

30.11.2017

Egil Skarpsno og Magnar Tronsmoen i Kåsaen med gode toner under årsmøtet vårt på Søberg Gård. God mat fikk vi selvsagt fra Maren på Søberg Gård.

Alle papirer tilhørende årsmøtet onsdag 29.november på Søberg Gård finner diu  under. Referat fra årsmøtet vil foreligge her på siden senest 10.desember. Årsmøtet var godt besøk med 28 fremmøtte. Årsmøtet gikk greit med mange gode vedtak.Styret fikk mange arbeidsoppgaver å jobbe med i det kommende året. Takk til Kåsen kara for god underholdning.

   1.  Årsmøte innkalling 2017 for Alvdal Turforening

   2.  Årsmelding 2017  - Alvdal Turforening

   3.  Regnskap  og Balanse 2017

VÅRE Gode samarbeidspartnere    Alvdal Turforening 2017 Samarbeidspartnere. 

  4. Revisjonsrapport 2017

  5. Kontingent og  handlingsprogram 2018 - forslag til årsmøtet

  6. Budsjett 2018 - forslag

  7. Valg  2017  - forslag fra valgkomiteen

  8. Inkomne saker årsmøtet 2017

  9.  Årsmøte referat 2017

 

skisporet3
Temperatur
nok
ut.no
facebook6
bt
grasrotandelen135
yr 
opplevalvdal3
slutt2 

venstre øverst 

Fredag 16.mars 2018.

16.03.2018

I dag preppes Sølndalen, fra Sølnsetra og helt inn til  Flatsetra. Det er  mye snø i Sølndalen.

Tirsdag 13. mars og videre kjøring utover uka.

12.03.2018

Tirsdag preppes Østkjølen, alle hovedløypene men ikke Nordpåsetra i Tylldalen. I dag prepper vi helt ned til Moldstad, over Moldstad og opp igjen via Vesleskardet og nedre Kvebergsvangen. Også via Leirdiket - Kveberg og ova Skurlaget og gamle lysløypa. Etterpå preppes lysløypa på Steimoegga Idrettspark.

Onsdag preppes Måna-Hamndalen-Strømmen og Savalen.  Torsdag  Åsan rundt på Plassen. Jfr prioriteringsliste.

Mandag 12.mars.

12.03.2018

Det snør og det snør....ny rekord i Alvdal mon tro ? Ingen steder preppes i dag.

Søndag 11.mars .

11.03.2018

Kjempeforhold på Østkjølen, løypene står veldig bra. Allmannstua er åpen.

Lørdag 10.mars 2018.

10.03.2018
 
Lørdag 10.mars: Østkjølen preppes, innom alle P- plasser, også Nordpåsetra.Sol og vindstille i morgentimene, kjempegode spor selvsagt. Avslutter med kjøring via Hølfurua og Såttan. Bilde: Kinsesåsen (Tylldalen) - Tylldalsutsikten (Alvdal). god turlørdag.
østkjølen feb 2018

Fredag 9. mars 2017.

09.03.2018

Vi prepper ingen steder i dag, venter med Østkjølen til i mårå lørdag da det er meldt noe snø i dag. Prepper med løypemaskin i mårå.

Torsdag 8.mars.

07.03.2018

Med løypemaskin : Åsan rundt på Plassen samt Funnbudalen. Se www.skisporet.no for tid og sted mm.

Onsdag 7.mars 2018.

07.03.2018

Med løypemaskin iht kjøreplan: Måna  (Skogli)-Hamndalen-Savalen-Strømmen med lysløypa og Basheim.

Mandag 5.mars og videre utover uka.

05.03.2018

Kun lysløypa på Steimoegga Idrettspark blir preppa til kl 15.00 i dag, øvrige løyper står godt. I morgen preppes ingen steder. Onsdag kjøres Hamndalen-Strømmen-Savalen. Fra torsdag og utover uka satser en på ordnær prioritering og kjørerute.

Løypemelding 4. mars 2018.

04.03.2018

Stor aktivitet i Sandeggaa med avsluttende hopprenn. Servering hele dagen i teltet.Ski cross for ungan kl 13.00.  På Østkjølen er det nykjørte løyper i går. Allmannstua er åpen fra kl 11.30 til kl  15.00. God tursøndag.