Den store førjulsgaven!

Heldigvis har vi høydeforskjeller i bygda vår. Sentrum ligger jo på litt over 500 moh. mens høyereliggende turområder som Åsan Rundt og Østkjølen har høydemeter 750 moh. og mer.
Det som kom som regn nede i bygda i forrige uke kom som snø i høyden! Dette har gjort at det er blitt veldig gode skiforhold på Østkjølen. Driftsoperatør Arve Løkken har i dag for første gang i vinter kjørt med løypemaskin hovedrunden med Tronsvangen og Kvebergkjølen som ytterpunkter. Forholdene er MEGET BRA og vi anmoder om å sesongdebutere for de som har tid og lyst!

Det er anledning for skøyting mellom Tronsvangen og Sjulhusvangen, resten er klassisk. Det settes kun et spor mellom Nysetra til Tylldalsutsikten så her kan man også skøyte.

Nytt i år er at vi vil etter hvert når det kommer mer snø preparere løype helt ned til Tronsvangen Seterhotell og til P-plassen på Tronsvangen. Vi anmoder om at alle som bruker Tronsvangen som utgangspunkt parkerer på et av disse stedene.  Vi gjør også oppmerksom på muligheten til å følge vår løype virksomhet via www.skisporet.no.(gå inn via www.turforening.no) Her ligger alle sentrale data om traseen og når det er kjørt med mer. Vi vil fortsatt bruke «turnyheter» aktivt. Så snart det kommer mer snø vil vi preparere andre steder i bygda.

For de som liker å ferdes på ski håper vi at vi er enig i at dette er den store  førjulsgaven for turfolket!

HERLIG – HERLIG!!
Bildet over er ikke fra Østkjølen
men fra Sølendalen på en meget god vær dag for noen år siden!