Digital STATUS Boks.

I  samarbeid med skisporet.no har vi i vinter i all hemmelighet jobbet med et spennende og fremtidsrettet tilbud som vi øke turgleden og ikke minst gi den enkelte en god grunn  til å skjerpe seg.

Når du nærmer deg  en Digital STATUS Boks vil den automatisk koble seg opp mot telefonen din og  sjekke hvem du er. Boksen vil så snart du har passert registrere følgende data om deg etter en kortvarig helsesikker scanning.

  • Dine skiteknikk ferdigheter med vekt på tyngde overføring
  • Hvordan du holder i stavene
  • Din kroppsvekt sammenlignet mot snittalder og fart i løypa
  • Hjertefrekvens ift bosted, høyde og hårfarge.
  • Ditt treningstøy, farve og grad av bærekraft og kontraster.

Resultatet kommer automatisk på din telefon med angitt poengsum 165 meter etter passering. Er denne veldig lav går det også  en automatisk melding til  Alvdal Legekontor og Alvdal-Tynset Sport AS. Scorer du høyt får du tilbud om å holde kurs i nye Alvdal Helselag med tema «Trening, soving  og kakefest hver dag» slik at andre kan lære av deg.

Vi  har enerett til det ny produktet som vi forventer vil gi oss  mye penger i kassa, og gi sårt trengte penger til løypekjøringa. Vi vil  sette ut totalt  10 bokser til påskeferien  fordelt på alle løypetraseer og gleder oss enormt til å høre tilbakemeldingene.

Tusen takk til Skisporet.no og Telenor som har bistått med sin tekniske kunnskap. Takk også til Datatilsynet som har gitt grønt lys til prosjektet fra dag en.

GOD PÅSKE  med positive svar om egen helse og skiferdigheter.

Bilde: 1 av 10 Status bokser , her på Østkjølen. De fleste ligger mer skjult i terrenget.