ET LAAAAANGT SKRITT NÆRMERE SIKTSKIVE PÅ STORE SØLNKLETTEN

SIKTSKIVE PÅ STORE SØLNKLETTEN.

Et laaaaangt skritt med ferdiggjøring av siktskive på Store Sølnkletten i dag😀👍

Flott dag med montering av stativ til siktskiva. Skrudd og limt skikkelig fast og står til evig tid💪🏻👍 Den store tunge siktskiva er bundet fast på i ramma til en solid jaktsekkramme fra AT lederen og blir bært opp av en råsterk kar om noen dager!

Tusen takk til Jon Simensen, Arne Lohn, Oddfrid Eriksrud, og Per Bergsvein Støen for bæring av foten og alt utstyret som var nødvendig👏🏻👏🏻💪🏻💪🏻

En fantastisk dag i fjellheimen😎🌞🌞

Her er programmet for lørdag 24.juni.

Alvdal Turforening i samarbeid med Breisjøseters Venner og Breisjøseter Turisthytte inviterer lørdag 24. juni 2023 til markering i forbindelse med avdukingen av sikteskive på Storsølnkletten. Endelig får denne ruvende toppen med det vide utsynet ei sikteskive som vil hjelpe vandrere som besøker toppen til å identifisere et utvalg fjell og fjellområder som kan sees fra toppen.

Bruk tida framover til forberede deg til en trivelig midtsommernatt på Breisjøseter.

Vi tenker å lage en fellestur til toppen med påfølgende avduking av sikteskiva. Når vi kommer ned, inviterer vi til middag i festteltet på tunet. Håkon Magne vil sette sammen en spennende middag til oss, og så hygger vi oss sammen utover kvelden. De som ikke vil til topps, men vil være sammen med oss utover kvelden er hjertelig velkommen til det. Vi antar middag blir kl 18.30

Vi tar værforbehold om toppturen – hvis været blir for dårlig, lager vi alternativt opplegg i teltet. Planlagt tidspunkt for avduking er kl 14.00 på toppen.

Påmelding :

Påmelding til arrangementet i teltet skjer direkte til Alvdal Turforening ved Johan Ragnar Eggen tlf 95873907 eller Per Bergsvein Støen tlf 91583114.

Pris for middag kr 650.

Det er fine teltmuligheter ved Breisjøseter Turisthytte.

De som ønsker transport ut om kvelden gir beskjed om det Pris: 100 pr mann.

De som har behov for transport inn til Breisjøseter Turisthytte avtaler det direkte med vertskapet

Overnatting og bespisning inne på Breisjøseter Turisthytte:

Breisjøseter Turisthytte arrangerer parallelt smaksopplevelser inne på turisthytta

De som ønsker å overnatte inne eller ta del i smaksopplevelsene inne på turisthytta, bestiller det direkte til vertskapet fjellet@breisjoseter.no eller på telefon 97069836

Da ønsker vi så mange som mulig hjertelig velkommen til midtsommerfest Breisjøseter Turisthytte

Det første bildet: Må ha skikkelig redskap for å komme seg skikkelig inn i steinen

Oddfrid ordnet med ny turbok på toppen.
Solid festet i stinhelle på toppen av Store Sølnkletten
Her må det være helt vannrett
Siktskiva ligger klar ved foten av Store Sølnkletten (sørsia) klar for bæring opp.Er nå festet til sekkramma du ser.

SISTE NYTT I SAKEN,

12.juni kl 22.00

Herlig. SIKISKIVA på toppen!

SISTE NYTT I SAKEN: Skiva er oppe på toppen av Store Sølnkletten. 12. juni kl 19.45 var Erik Husum på toppen med skiva,. Sterke folldalsaner, i slutten av tjueåra. Jogga inn fra Megrunnslia som oppvarming. Slengte sekker på ryggen. Bar siktskiva rett opp på en rammesekk! Jogget ned igjen, la igjen sekken på Breisjøseter og jogget tilbake til Sollia.!!! Tusen takk Erik!