Flotte turdager i jule- og nyttårshelga.

Vi kan avslutte en vellykket høytid for vår virksomhet med mye aktivitet som gleder mange. Vi har hatt snø og kuldegrader og ingen «mildværskuler» som i mange andre steder i landet. Vi er heldige vi som bor her i Alvdal med et stabilt tørt klima! Ekstra koselig synes mange det er i julehøytiden når det er litt småkaldt!

I Finnbudalen og Åsan rundt har det vært relativt greit skiføre i flere uker, men det på Østkjølen er mye mindre snø. Her har det vært tråkket med snøscooter. Det var svært gledelig når SPORIL – løypemaskina vår – sesongdebuterte i Åsan rundt runden på Plassen 3. dag jul. SPORIL kjørte også nyttårsaften på Åsan rundt runden og i Finnbudalen. Et godt snøfall med mye vind 5. og 6 dag jul gjorde veldig bra for alle skiløypetrasene våre.

Allmannstua har vært åpent 3 ganger i høytiden; 2 dag jul, nyttårsaften og 1. nyttårsdag. Det var også åpent i Taubankehuken 3 dag jul med et fantastisk flott vær. Totalt har det 150 vært gjester på besøk.

Romjulstrimmen arrangere for 39. gang og går frem til 4. januar. Populært tiltak med flotte premier, nemlig 2 kvarte griser fra Neslund AS.

Mange ser vi deltar i TRIMPOENG aktiviteten via sin egen mobiltelefon. Dette tilbudet går frem til utgangen av mars måned.

Onsdagsturen ble avholdt som vanlig onsdag i romjula.

Vi ønsker ALLE et riktig godt nytt år.

3 dag jul på Åsan rundt runden
Idyllisk ved Taubanehuken
Tauvanehuken i Malenaåsen på Haustdalen
En del av ungan som kom på Allmannstua 2 dag jul
Garvikåsen like ova P-plassen, Olav Strypet preppa med snøscooter
Allmannstua – post for Romjulstrimmen