Vinterlig jule- og nyttårshelg 2023-2024.

Det har vært en kjempeflott jule- og nyttåtshelg med mye snøvær og i perioder mange kilometer med flotte skiløyper. Det er mange år siden vi har hatt så mye snø som denne julen.

SPORIL har kjørt flere ganger hovedløypene i Finnbudalen, Åsan rundt på Plassen med Åsvangen og Høgåsen samt Østkjølen med sine mange kilometer. Det har vært flere runder med snø og vind som har gjort at løypene stedvis har blåst og snødd gjen og måtte kjøres opp igjen. Slik er det i peroder som kjent i løypeprepareringsbransjen. Trafikken har vært veldig bra i løypene. Tusen takk til våre løypekjørere Audun Eggset og Olav Magne Samuelshaug som dyktige sjåfører sammen med SPORIL – løypemaskina vår.

I hytteområdene Haustdalen, Lomsjødalen og Gardvikåsen har det vært tråkket med snøscooter slik at de som har feiret juletiden her har hatt et tilbud. I tillegg har det vært kjørt med snøscooter og sporsetter på strekeningen Basheim på Strømmen og lysløypa opp til Stortjønna og helt inn til Savalen. Totalt har det vært hele 4 ulike snøscootere som har vært i sving.

Allmannstua har vært åpen 3 ganger – 2. og 3 dag jul samt 6. dag jul med totalt ca 160 gjester. Det er gledelig å observere at flere storfamilier legger turen sin innom i høytiden.

Romjulstrimmen har blitt arrangert for 40 gang, den blir først om avsluttet om noen dager på nyåret.

VI ØNSKER ALLE ET RIKTIG GODT NYTT ÅR.

Tylldalsbua og SPORIL i romjula.
Flotte skispor! Høgåsen på Haustdalen
Hamndalen i retning Savalen i romjula 2023
Malenåsen. Med trimkasse og for anledningen Romjulstrimmen – i år for 40. gang.
Gardvikåsen 6. dag jul. Blir fine skiløyper også med sporkjelke og snøscooter.