Alltid Alvdal og Allmannstua i jula!

Ole Estein Solvang, pr dato bopel i Paris er en sikker gjest på Allmannstua 2.dag jul. Han har bodd utenlands 10 år nå, både i Moskva og New York, men kommer alltid til familien i Alvdal i jule- og nyttårshelgen.
Ole Estein jobber i dag som etterforsker i Human Rigths Watch i Paris og har jobbet mye med konflikten i Syria det siste året på det diplomatiske planet. Før dette jobbet han med Tsjetsenia, den lille Republikken ved Kaukasus fjellene ved siden av Georgia. Russerne innvandret landet i 2002, og det har vært som vi kjenner til i Norge mange konflikter mellom tsjetsjenere og russere. Ole snakker både fransk, russisk og engelsk!

Dagens internasjonale tradisjonelle besøk på Allmannstua var som alltid før veldig koselig. Ole var som vanlig entusiastisk og gledet seg over det flotte været på Østkjølen i dag med masse snø i trærne.

På bildet Ole Estein til høyre, stesønnen Daniel til venstre. Uansett hvor Ole Estein bor i verden så kommer han til Alvdal og Allmannstua i romjulen –  det setter vi stor pris på.
Vi ønsker Ole Estein lykke til med nye utfordringer – uansett hvor det enn er i verden.

Velkommen tilbake til Allmannstua neste gang.