Behov for vedlikehold!

Disse karene du ser på bildet har ikke behov for vedlikehold – de er alle i toppform med flere  ukentlige turer i skog og mark. Fra venstre mot høyre: Leif Bakken, Arne Harald Maana, Svein Kjellman og dugnadssjefen selv Bård
Randmæl. Vår alles kjære driftsoperatør Arve Løkken var også med men han måtte ta bildet!  Dagens jobb var beising av vestsiden av Allmannstua – altså  solsiden  mot bygda. Det begynte å bli litt slitt – beising har ikke vært gjort siden sommeren 2004. Den nye skistua ble jo innviet i romjula 2003 – brannen var jo 29. desember 2002.


Det er stadig behov for vedlikehold
av våre anlegg. Vi er i gang med en omfattende jobb med  opprustning av alle våre skilter i skiløypene og vi håper å komme langt på dette i høst. Vi planlegger å bygge noen enkle bruer, nytt løypekryss ved Kvebergsvangen samt ny trase Lomsjødalen rundt for å nevne noe. Ellers er de alltid behov for rydding i løypetrasene – det har vokset voldtsomt også i sommer….


Allmannstua er forøvrig åpen
hver søndag i hele oktober (3.,10., 17., 24., og 31. okt) pluss onsdag 22. september om kvelden ifbm.fullmåne.


Neste dugnadsdag på Allmannstua
er mandag 23. august. Bård har da med seg Hallstein Strypet og Dagfinn Bjørkedal.  Han er en fantastisk kar som alltid stiller opp når det er behov – enten det er i det offentlige eller i foreningslivet. Takk nok en gang Bård for flott innsats!