Den viktige verdensdagen for psykisk helse.

Forhåndsomtale:

Søndag 13.oktober arranger Alvdal Kommune i samarbeid med Alvdal Turforening verdensdagen for psykisk helse. Vi har hatt samarbeid om dette arrangementet i flere år. Vårt bidrag er åpen Allmannstua med gratis servering fra kl. 11.30 til kl. 15.00. Verdensdagen for psykisk helse markeres for å få mer åpenhet rundt psykiske sykdommer, samt informasjon om behandling og forebygging. Noe av den beste medisin for å unngå psykiske lidelser er å holde seg i fysisk aktivitet gjennom for eksempel å gå på tur. Velkommen til Allmannstua.

Etterhåndsomtale:

Verdensdagen  ble svært vellykket. Et utrolig vær igjen, sol og vindstille med god temperatur og vi skriver 13. oktober, ikke til å tro. Meget godt besøk med 92 gjester. Gratis servering var populært i den gode sola (se bilde under). Takk til Solvår  Hoelset og hennes folk som vertskap. Dagens eldste gjest var Leif Eggen, 95 år, han tok turen opp fra Gildevangen. Godt gjort! Takk alle sammen for nok en flott opplevelse på skistua. Spesiell takk til Alvdal Kommune som vi arrangerer sammen med.

 bilde

bilde (5)

Dagens vertskap  Solvår Hoelset og  Mari-Ann Digre med flotte T skjorter i anledning  dagen. På skjorta  står det: «Se hverandre – gjør en forskjell» – årets tema for verdensdagen.