Det nye året 2014.

Det nye året 2014 har hatt en god start for turforeningen. Mye vind og snø i går gjorde at vi allikevel valgte å kjøre med løypemaskin på Østkjølen i dag, selv om vi jo som kjent har praksis for å ikke gjøre dette på årets første dag. Turfolket svarte med stor utfart, forholdene var kjempebra både for klassisk og skøyting. Allmannstua var åpent men hadde som forventet lavt besøk med litt over 40 gjester. Romjulstrimmen går sin gang, siste frist for innlevering er flyttet til søndag 4. januar. På bildet en av fjorårets 2 vinnere  (2012) Ingar Gløtheim under klipping på ski stua, han satser på å ta hovedgevinsten i år også. Han vant en kvart gris og fikk rett før jul ferdig skjært og pakket i pappesker hele 37 kg med kjøtt! Hallgerd R. Brandsnes var også vinner i fjor, hun fikk samme gevinst som Ingar. Gevinstene er med andre ord meget bra og du har god tid til å delta også i år. Neslund Slaktegris leverer varene fra egen besetning. Du kan også kjøpe varer direkte fra dem (www.Neslund.no).

Vi vil nå fra 2.januar kjøre på med daglige løypeprepareringer ved behov. I helgene blir det tilbud om servering, for det aller meste på Allmannstua men også på private serveringssteder. Vinter- og vårprogram håper vi skal være ute til 20. januar.

År 2014 blir akkurat hva du gjør det til selv. Det er flust opp med muligheter hver eneste dag. Gjennom våre tilbud prøver vi å tilrettelegge for at du skal komme i bedre form med de fordeler det har både for samfunnet og deg selv. Mange er flinke til å trene egen kropp men det er enda flere som burde ha drevet fysisk aktivitet i en eller annen form. Vi råder deg til å ta med deg en nabo, kollega, samboer eller hva det nå måtte være, poenget er å få enda flere i fysisk aktivitet.

 Godt nytt år!