Gammelsetra kafe’ for en dag!

Helgas løype og servering var Høyåsen rundt på Plassen. Relativt mye snø kom rett før helga, nyoppkjørte løyper gjorde skihelga perfekt.  ybakkvangen med Sølvi og Jon Nybakk stod for serveringa på den flotte setra si. Godt besøk med 69 gjester, til tross for gråvær og VM i skiskyting på Tv’en. Gjestene koste seg stort, hadde det triveligt med kaffekos og en god lang samtale. Dagens omsetning øremerkes støtte til skiløyper og fellesskapet. Tusen takk til Sølvi og Jon for godt stell og varme og til seternaboen Britt Samuelshaug som bidro med ei kake. Vi håper å få komme igjen om ikke så veldig lenge!

Bilde til høyre: Dagens vertinne Sølvi serverer kaffe til gjesten Helge Bakken fra Alvdal, visstnok hele 50 år siden sist han var på setra! Bilde under: Nybakkvangen ligger flott til på Gammelsetra, ved innkjørselen til Haustdalen. Tron ser du fra (nesten)hele Alvdal, ialfall på Gammelsetra. Det var mjølkeku på setra frem til  1974 – det året Jon fylte 18 år.

Nydelig  kulturlandskap og utsikt på NybakkvangenDen viktige vertskapsrollen, Sølvi serverer ikke ukjente Helge Bakken fra Alvdal.