Glimrande tur til Breisjøseter – igjen!

BreisjoseterB2012.jpg

I helga har vi nok en gang vært på tur i Alvdal Vestfjell og Breisjøsetra – i år for 31 gang! Den aller aller første turen som vi arrangerte gikk nettopp til Breisjøsetra og Atndalen. Hele 67 stk tok turen gjennom Vestfjella den gangen.
Helgas tur med 30 deltakere – 18 fra samarbeidspartner Hamar og Omegn Turistforening og 12 stk fra oss ble som vanlig både vellykket og trivelig på alle måter. Lørdag gikk vi inn både fra Atnasjøkafe og Solvang i Atndalen. Godt føre og delvis skyfritt, men stedvis lite snø. De som gikk fra Solvang fikk seg en litt ukoselig episode med noen enorme vindkast fra nord, både de som gikk gjennom Gravskardet og de som besteg 1767  moh Gravskardhøgda (Stor – Elvdals høyeste topp)
Søndag delte gruppen seg i to, 22 stk tok «snarveien» rett til Atnasjøkafe mens 8 stk gikk over Breisjøskinn (bildet over er tatt her),Skjellåkinn og Eriksrudhøa. Siste rast med utsikt over hele Rondane var verdt turen alene…..
Igjen takk til Anne Marit og Halvor på fantastisk god stell og god mat ikke minst. Anne Marit har forøvrig  40 års jubileum i år som vertinne på Breisjøseter!! 


Innbydelse  tur til Breisjøseter mars 2012