Kongetur på sykkel rundt Fundin.

Sesongens langtur på sykkel Fundin rundt ble som forventet meget vellykket og kan beskrives som en kongetur. Godt sykkelvær (ikke for kaldt eller varmt), tørre veier,litt utfordringer med sine 64 km,kjempenatur hele runden, ingen uhell, lite motbakker….mye flatt og nedover, trivelig sosial gruppe er noe av begrunnelsen, totalt var vi 12 stk  på det meste. 6 km av runden har dårlig eller ingen sykkelveg – du må leie sykkelen her. Vi brukte hele dagen med 4 trivelige kviler. Siste ettappen gjennom Settaldalen var krevende med sterk motvind og ei regnskur selvsagt. Noen av folldølan var ekstra spreke og tok runden om Vårstigveien og Veslevonin – dette er 10 km ekstra. Start og innkomst på Dølisetra hos Grete Marie og Erling Steigen. Turen ble avsluttet her med deilig setermat og ikke å forglemme hjemmelaget saft av rabarbra! Takk til deltakerne for hyggelig tur og ikke minst til Grete Marie og Erling for sin gjestfrihet

Mange flotte fotoobjekter på en slik tur, her fra nord i Fundin sjøen , oppdøligan kaller det Undvatnet. Herfra på god vei ned til Orkelsjøen.

Mye av runden har svært gode sykkelforhold, her i Orkeldalen. Stort sett flatt  men noen få kvasse motbakker.Ingen ting er som å komme i hus etter en lang dag i fjellet. Grete Marie og Erling Steigen tok i mot oss med stor gjestfrihet og god setermat ikke minst!