SUPERHELG for Førjulstur til Korsberghytta

Alle 4 årstider har sin sjarm. Overgangsfasen mellom høst og vinter er kanskje ikke den årstiden som blir mest brukt til fjellturer. Formålet med turen var flere, men ønsket om å vise hvor flott det kan være i fjellet i mørketiden var et av motivasjonen med turen. Aldri før har vi arrangert fellestur i november i bygda vår. Vi var selvsagt svært heldige med vær og føre, tilnærmet ingen snø, vindstille og lav flott sol lar seg så absolutt høre. På toppen av det hele fikk vi oppleve flott måneskinn på Korsberghytta som en «ekstra servering». En liten lett måneskinnstur ble foretatt med stor suksess. Søndag morgen våknet vi til sesongens første snølag på 1 cm.

Korsberghytta er en av to selvbetjeningshytter i Alvdal Vestfjell. Er du medlem av DNT har du rettighet til å leie fellesnøkkel for over 350 hytter landet rundt. Korsberghytta er godt utstyrt med det meste og anbefales på det sterkeste! Vi var 7 stk. på turen,  – 5 damer og 2 herrer og hunden Ara. Turen var sosialt preget med en lang kveld rundt bordet Saker innen lærerutdanning, kommunesammenslåing og voldtektsproblematikken med mye mer ble grundig diskutert og fikk sine gode konklusjoner!

Vi gikk lørdag fra Dølbekkhøa og T- stien over Korsberghøa i strålende sol. Søndag T- stien mot Breisjøseter men snudde i vegkrysset sør for Kampen i lav delvis varm sol fra skyfri himmel! Så hjem over legendariske Kvislåseter og bilveien ned igjen til Dølbekkhøa, totalt 17 km på GPS.

Bildet er tatt søndag morgen ved Kvislåtjønna med Korsberghytta i bakgrunn.

Takk for en super helg på Korsberghytta!