Turfolket storkoste seg på Breisjøfestivalen.

Breisjøfestival nr 3 i moderne tid er avholdt i helga. Riktig lenge tilbake på 60 tallet var det også festival her men da med mere preg av ren fiskefestival. Til tross for noe grumset værmeldinger de siste dagene ble festivalen skikkelig bra og vellykket på alle måter. Fredag kveld kom folk fra alle kanter både med sykkel,kano,til fots, eller gående. Stemningen i teltet var meget bra og Arild Nygård spilte kjempeflott som vanlig utover natta.
I morgentimene lørdag passerte det et skikelig uvær med regn og vind. Det gikk hardt utover diverse teltutstyr men uten noen større skader. Turfolket storkoste seg på festivalplassen lørdag, noen gikk til kildene mens  noen besteg til Store Sølnkletten. Den nye naturstien ble åpnet og den blir meget bra. Vår egen musikkgruppe fra Alvdal – Travellin Imbesilles – stod for dansemusikken og stemingen gikk til de store høyder og til toppen  av Kletten…… Været var helt grei, en ekstra genser eller bukse gjorde susen. Totalt antall betalende 170 stk, mye mindre enn i fjor – vi antar pga været. Alvdal Turforeng har ikke noe med selve arrangementet å gjøre, vi er kun samarbeidspartner og har stor interesse av at Breisjøseter har åpent både sommer og vinter. Festivalen arrangeres av Breisjøseter Turisthytte med bistand av Breisjøsetras Venner – hvor Alvdal Turforenings leder Johan Ragnar Eggen er med i styret. Kanskje blir det festival også neste, avgjørelsen på dette blir tatt  utpå høsten. Tusen takk for en kjempehelg som vanlig på Breisjøseter!

De fleste bilder herfra har sol og klare topper., bildet tatt klokka 21.15 lørdag kveld. Vindstille og spesiellt lys og en ekstra genser og bukse gjør kvelden perfekt!

Ingen ting er somå våkne på Breisjøseter etter en natt i telt - sola varmer og frokosten smaker godt!Reperasjon av teltduken etter stormm i morgen timene lørdag. Pelle Haug og Arnfinn Steihaug ordner det meste.