Utrolig flott sykkelsøndag!

Noen bruker søndagen til å slappe av på sofaen, noen bruker den til hyggelig familiemiddag mens noen bruker den til å gjøre noe helt annet en hva en gjør på hverdagene. En gruppe på 11 stk. valgte å bruke dagen til sykkeltur fra Gardvikåsen og innover mot Finnhaugan og Einunndalen. Været var tilnærmet maksimalt, akkurat passe varmt og lett overskyet slik at sola ikke stekte for hardt! Etter godt 10 km stoppet vi for dagens første rast på Søgårdsvangen. Her delte gruppens seg i to, 5.stk. satset på å kjøre om Børsjøen, mens 6.stk. kjørte om Finnhaugan og Gløtkroken og veien opp mot Gløtsetran.
Dette var et godt valg for begge grupper. Ingen fikk regnvær, kun litt overskyet i en periode. Vi ble samlet igjen på Gløtsetra hvor begge gruppene hadde en god rast. Herfra trillet vi ned i Einunndalen og inn til trivelige Romsdalssetra for god setermat. Noen av gruppen ble hentet her mens andre syklet helt til Steia igjen. 


Som alltid på slike grupper var deltakerne fra forskjellige steder i Norge og verden. Franske Juelie hadde ikke syklet mye før men gjennomførte med stil. Hun jobbet i Paris som lobbyist for fransk industri. Vi lærte noen knep så nå skal det praktiseres lokalt på ymse områder….

Bildet er tatt i Tronga mellom Gløtsetra og Einunndalen.

TAKK FOR EN UTROLIG FLOTT SYKKELSØNDAG!