Hopp til hovedinnhold

Aukrust i 100

Tid: 18. mars 2020

– med Sten 2020 – med trippelen 3×3
Åpning av årets sesong på Sten med BF bjella

2020 blir et aktiv og spennende år i Alvdal med mange ”happeninger”, bl.a. at Kjell Aukrust fyller 100 år i år! Huset Aukrusts kommer sikkert til å markere dette med mange gode tiltak. Kjell var vel ingen aktiv turgåer, det var fotball og hopp som var hoved-interessene.

Vi markerer ”Aukrust i 100” med Ny fuglekasse i kjent Aukrust stil som brukes som trimkasse! Sten blir årets topp i Alvdal og vi håper mange tar turen opp mange ganger for 100 års jubilanten.

Ny bok i ny fuglekasse på toppen STEN 905 moh legges ut fra 1. april – sesongen går frem til ut oktober måned. I fjor var det 2000 navn i boka, som må betegnes som i et normalår. Årets trippeltur er: Sten, Storfjellet og Urdskarskamopen.
Gavekort trekkes i bakkant.