Hopp til hovedinnhold

Sykkel- og turåpent i Haustdalen.

Tid: 30. juni 2020
Sted: Storrmohytta ved Haustsjøen 17.00 - 21.00
Turleder: Brit Iren Stormoen.
Mobil: 480 85 285

Vi håper mange tar sykkelen  evt  E-  sykkelen opp  til  Haustdalen og  Stormohytta ved Naustan i sørenden av  sjøen. Det er fint  å sykle inn  Sølndalen og opp Nysæterdalen, det er også  helt  greit å  sykle inn  via  Langsetra, og deretter  sør i  Haustsjøen og bort til  hytta.  Godt merket i  området.   Det er  selvsagt  helt  greit  å ta  bilen fatt og  kjøre helt  frem til  hytta.  Det  blir enkel grei  servering og  saft for de som  sykler eller tar bilen evt  går  til fots. Haustdalen er et meget flott  område som  er ypperlig for sykkel. Det er gode bilveier i området.  Serveringa kan betales  på  Vipps  eller  kontanter.  Teknisk arrangør er Alvdal   Turforening.  Åpent i perioden  17.00  til kl 21.00

Velkommen  skal  du være!!