Hopp til hovedinnhold

Sykkeltur over Finnhaugan og til Romdalssetra

Tid: 5. juli 2020
Sted: Steia kl 09.00
Turleder: Johan Ragnar Eggen
Mobil: 95873907

Vi pusser støvet av en gammel turklassiker! Start i Gardvikåsen ved  Savalen, herfra ned i Rødalen og inn  til Søgårdsvangen.  En liten rast her før vi sykler inn til Finnhaugan. Herfra  krysser vi elva  Gløta og leier sykkelen oppover mot  Gløtlægeret. Herfra på  god vei ned til Ryhaugkollen  og ned  til Romdalssetra for matservering. Romdalsetra er stengt i sommer pga  utfordringer med å overholde smittevernsreglene. Men vertinna Gun Kjølhaug ta  i mot mindre grupper ved bestilling, noe som vi er veldig takknemlige for.  Vi organiserer henting i Romdalssetra eller nede i Moskaret, avhengig  av vær og føre. En fantastisk flott  tur, lenge ca 32 km.  Turleder  er  Johan Ragnar Eggen, mobil 95 87 39 07.  Påmelding  Alvdal-Tynset Sport  As  avd  Alvdal  (pga  servering og  transport)  eller direkte til turleder.