Hopp til hovedinnhold

Flatseter med Ryphuset i Breisjølia

Tid: 16. august 2020
Sted: Steia kl 09.00 eller P plass ved Breisjøen nord kl 10.00 (Håan)
Turleder: Leiv Skare
Mobil: 99578559

Øvre Flatseter er åpent for servering  mellom  kl 11.30  til kl  14.00  på Øvre  Flatseter hos  Randi  Flaten.  Det er mulighet  til å betale med Vipps  også.   Vi  håper mange  tar turen innover  Sølndalen med sin sykkel  eller  el-sykkel eller bilen sin, alternativt  kan en gå til fots også deler  av strekningen!!  Veien innover er veldig god.  For de som  vil se ryphuset i  Breisjølia sammen med  bygger Leiv Skare så  går vi  sammen fra  P plassen ved  Håan  kl  10.00.   Det  er  fellesavgang   kl 09.00  på  Steia  ved  banken for den som vil møte her. Det er kun  1 km  å gå på god DNT sti  til  ryphuset.  De som skal kun på  kaffe  kan  kjøre helt  frem.   Dette  er et opplegg  som passer hele familien  – store som små. Vi ønsker  alle  hjertelig velkommen!