Hopp til hovedinnhold

19. juli. Kl 19.00 BRUÅPNING i TRONSVANGLIA

Tid: 19. juli 2021
Sted: Storbekken i Tronsvanglia - følg anvisnng
Turleder: Vertskap
Mobil: 95873907

BRUÅPNING I  TRONSVANGLIA  i  Alvdal  mandag  19.  juli.

 

Det  er helt i  det skjulte  de  siste  ukene  jobbet  hardt og  godt  av noen  med  å lage  en ny turbru  over Storbekken i  Tronsvanglia i Alvdal.   Her  var det  før et stort hull og  litt krevende  å komme  over,  nå går  dette  som en drømme ei  fantastisk ny  flott  bru. Brua  har mange finesser og  er meget  solid.  Det  er  også satt  ut  ei turkasse  på brua  og  brua  vil få  sitt  eget  navn.  Det  er  Alvdal  Turforening  som blir  eier  av brua.

Mandag  kveld  19. juli kl  19.00  blir  det  offisiell  bruåpning og  vi  får  vite hvem som  har stått  bak  prosjektet.   Det  blir et  par små kulturelle  innslag, kaffesalg  og  brua  får også eget  navn!

Det er  merket  fra  Tronsvanglia etter  bilveien eller du kan følge  «Såttan» og forbi høgspenten når du kjem fra  Sjulhusvangveien.

 

Velkommen!!