Hopp til hovedinnhold

Dalene nord i Alvdal Vestfjell.

Tid: 25. februar 2023
Sted: Steia kl 09.00
Turleder: Arne Helge dahlen
Mobil: 41317533

Lørdag 24. februar

Turleder: Arne Helge Dahlen, mob 413 17533

Start : Fra Steia  kl 09.00 – påmelding til turleder eller liste på Alvdal Sport.

Med start fra Nedre Mjovassdalsetra   går vi i   glissent skogsterreng innover  Mjovassdalen. Vi svinger så  over til Tverbekkdalen, litt høydestigning men  ikke mye.  Her er det 2  åpen buer som  vi kan besøke,  vi  går også  innom  et gammel minnesmerke.  Så i flatt terreng videre mot  Bjønnsetra  og etter hvert Sølndalen. Når kommer vi inn på skiløypa og vi koser oss   videre mot Follandsvangen og ned mot  Sølnsetra hvor  vi blir hentet,

En tur på 23-25 km i nydelig terreng.  Ta med vindtett tøy og godt med varm drikke.

En supertur som vi råder deg til å  bli med på.