Hopp til hovedinnhold

Strålsjøåsen

Tid: 26. juli 2023
Sted: Klokka 17,00 ved banken alt kl 18.00 på Kvennmoen
Turleder: Johan Ragnar Eggen
Mobil: 95873907

Onsdag   26. juli  på Kvennmoen kl  18.00

Evt  avreise på  Steia  kl   17.00  for  samordning  av  skyss.

Alvdal  Turforening  har onsdag 26. juli  kl  18.00  arrangementet «Kulturminner i Strålsjøåsen.  Vi  har  laget  en oversikt over deler av kulturminner som finnes i  området.  Det  er  også  pusset  opp  kulturstien   etter  Harriet  Backer som  var en fremstående norsk maler  og  som  malte  mange  bilder  fra Strålsjøåsen området.  Hans  Jacob Bull  forteller litt om  stien og   maleren. Det  blir  også  en kort beretning om  grenda  Strålsjøåsen med  Dagny Strålberg Mills.  Oppmøte  ved Kvennmoen,  herfra  svært kort å gå   til  brua ved  Håen. Vi får også et lite  lokalt kulturinnslag   Kaffeservering.   Et arrangement for  alle  aldre.