Hopp til hovedinnhold

STEILANGSETRA – med servering

Tid: 8. oktober 2023
Sted: Steilangsetra
Turleder: Vertskap
Mobil: 95873907

Steilangsetra – Søndag   8.  oktober

Alvdal har mange flotte setergrender. Steilangsetra er kanskje litt ukjent for mange, dette er et veldig flott sted med god utsikt.  Vi har merket fra Folldalsvegen og frem til Husanvangen. Eier er Natasche Jorde.   Hun har  mob  nr  986 22015. Hun har åpent for servering kl.12.00 – 14.00.  inntekter  fra kaffesalget  går til  fellessksapet og  Alvdal  turforening.  Flott  hvs en betaler med  vipps. Vi får omvisning og høre litt om setra hennes og setergrenda. En kan nesten kjøre helt frem med bil.  En må  ha kontanter for  å betale i  bommen.

 

Det  er fint  nå om høsten  med klar luft og  ekstra  god sikt  ettersom  løvet  er  borte.

For den som vil gå opp fra Gaia ved Folldalsvegn (2,3 km, 50 min i rolig tempo) så møt opp her kl 10.30.  Vi får en omvisning på senteret, her under walipini  – et drivhus  med  potensielt  300  kvm.  dyrkningsflate bygd   etter urgamle indianske prinsipper.  Vi går så opp  gammelvegen til Steilangsetra – også kalt  melkeruta.  Underveis  passerer vi  Bakkvangen.

 

Vi gleder oss og  ønsker  alle velkommen  til   Steilangsetra  og  Husvangen.